Lambagiu, favoritul publicului în confruntarea cu Tolea

Doi din trei au votat pentru o victorie a lui "Rambo" la Iași

Cătălin Moroșanu mizează pe un meci spectacol între cei doi.

Aproape 2.600 de fani și-au ales tabăra înaintea confruntării dintre Florin “Rambo” Lambagiu și Tolea Ciumac, care va avea loc pe 21 noiembrie în main eventul galei Dynamite Fighting Show 6 “David vs Goliat”.

Astfel, 876 de persoane au votat pentru o viitoare victorie a lui Tolea Ciumac, în timp ce Lambagiu a primit un total de 1.700 de voturi de încredere înaintea duelului de la Iași.

Florin Lambagiu l-a învins în gala trecută pe Daniel Stefanovski, neînvins până acum în România.

La numai trei ani de la debutul în kickboxingul profesionist, Lambagiu (23 de ani) se află în cel mai bun moment al carierei.

Acesta a primit de trei ori titlul pentru cel mai spectaculos meci al serii în Dynamite Fighting Show. În urmă cu numai o lună și jumătate, Lambagiu l-a învins pe Daniel Stefanovski, neînvins până acum în România.

2576 de persoane și-au exprimat votul în sondajul de pe pagina de facebook a Dynamite Fighting Show.

În vară, la Cluj Napoca, sportivul ieșean a câștigat turneul piramidal, cu victorii clare în fața lui Claudiu Bădoi și Flavius Boiciuc. La toate acestea se adaugă remiza cu legendarul Artur Kișenko din China.

Tolea Ciumac are o serie de 17 victorii consecutive pe plan intern, 8 pe reguli de kickboxing și 9 pe reguli de MMA.

De partea cealaltă, Tolea Ciumac vine cu experiența categorică adunată de-a lungul a aproape 20 de ani de carieră, cu un avantaj de 16 centimetri înălțime și 35 de kilograme în plus.

Sportivul născut în Republica Moldova, dar stabilit, are o serie de 8 victorii consecutive pe reguli de kickboxing în România. Printre cei pe care i-a învins în ultimul an se numără Igor Gorbenko și Tomas Czerwinski. În urmă cu un an a cucerit centura Mix Fight la Bistrița Năsăud.

De asemenea, acestora li se adaugă și 9 succese consecutive în RXF, acolo unde încă deține centura la categoria grea.

Biletele pentru gala Dynamite Fighting Show de la Iași, de pe 21 noiembrie, pot fi achiziționate de aici.

Categorii
FeaturedKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*