Tolea și Rambo, față în față pentru prima oară

Cei doi s-au duelat verbal înaintea confruntării din ring

Campionul de MMA, Tolea Ciumac, și sportivul neînvins în Dynamite, Florin “Rambo” Lambagiu, au avut un prim duel, vineri, la conferința de presă oficială, care a avut loc la Hotel Zimbru din Iași.

Cei doi vor fi main-eventul galei David vs Goliat, de pe 21 noiembrie, din capitala istorică a Moldovei. În ciuda diferenței de experiență, înălțime și greutate, “Rambo” e convins că va avea câștig de cauză în fața colosului originar din Republica Moldova.

“Îmi plac provocările. Întotdeauna mi-a plăcut să lupt cu oameni mai grei decât mine și sunt sigur că vom face spectacol. Și încă ceva. Să știe domnul Tolea că buturuga mică răstoarnă carul mare”, a spus Lambagiu, declarat de două ori luptătorul serii în cadrul galelor Dynamite Fighting Show.

La numai câteva zile după ce și-a asigurat un nou titlu european de kempo, Tolea, neînvins în România în ultimii cinci ani, nu s-a lăsat mai prejos. “Asta dacă acea buturugă ar da peste un car șubred. Eu sunt puternic. Apreciez curajul lui, dar e doar un lupușor care se dă la ursul siberian. Are timp trei săptămâni să își facă viză de America și să plece”, a afirmat Tolea.

Cătălin Moroșanu a anunțat, cu ocazia acestei conferințe de presă, și fight cardul galei Dynamite Fighting Show “David vs Goliat” de pe 21 noiembrie. Evenimentul va conține 10 meciuri, dintre care 8 pe reguli de kickboxing și 2 pe reguli de MMA.

Biletele pentru gala Dynamite Fighting Show de la Iași pot fi comandate accesând acest link.

Pe lângă Lambagiu și Tolea, alte patru meciuri vor fi în cadrul confruntării “David vs Goliat”: Alex Filip vs Costin Mincu, Daniel Corbeanu vs Damian Johansen, Alexandru Radnev vs Kostas Agelis și Vasile Amariței vs Ionuț Iancu.

Un alt duel de top va fi cel dintre “Gladiatorul” Cristian Ristea și campionul mondial ISKA la categoria grea, Thomas Froschauer. După victoria de la Piatra Neamț, Mihai Cîrstea se va duela la Iași cu campionul mondial de amatori Roustand Mballa.

“La Dynamite o să vedeți multă bătaie. Mereu caut sportivi cu inimă, care să dovedească bărbăție adevărată în ring. La gala de la Iași vom avea acel duel istoric dintre cel mic și cel mare, iar asta va aduce un plus de spectacol”, a spus Cătălin Moroșanu la conferința de presă.

Evenimentul de pe 21 noiembrie va programa și două confruntări pe reguli de MMA, în care vor fi implicați “Bestia Moldovei” Lascăr Corneliu și Cătălin Mircea, cei care și-au făcut debutul cu succes, în Dynamite, în urmă cu o lună la Piatra Neamț.

Biletele pentru gală sunt disponibile pe platforma bilete.ro, dar și în magazinele Inmedio, Germanos și Vodafone. Totodată, în Iași, acesta pot fi găsite la Cafeneaua Unirii și Master Pub Tudor, dar și la sălile Scorpions.

Categorii
FeaturedKickboxingNOUTATI
3 Comentarii la acesta postare
 • Tolea Ciumac, fata in fata cu “Rambo”: Lupta spectaculoasa in Dynamite – Stiri
  1 November 2019 at 2:09 PM
  Lasa un raspuns

  […] “Imi plac provocarile. Intotdeauna mi-a placut sa lupt cu oameni mai grei decat mine si sunt sigur ca vom face spectacol. Si inca ceva. Sa stie domnul Tolea ca buturuga mica rastoarna carul mare”, a spus Lambagiu, declarat de doua ori luptatorul serii in cadrul galelor Dynamite Fighting Show. […]

 • Tolea Ciumac, fata in fata cu "Rambo": Lupta spectaculoasa in Dynamite – Stiri eZZ
  1 November 2019 at 2:13 PM
  Lasa un raspuns

  […] “Imi plac provocarile. Intotdeauna mi-a placut sa lupt cu oameni mai grei decat mine si sunt sigur ca vom face spectacol. Si inca ceva. Sa stie domnul Tolea ca buturuga mica rastoarna carul mare”, a spus Lambagiu, declarat de doua ori luptatorul serii in cadrul galelor Dynamite Fighting Show. […]

 • Tolea Ciumac vs Florin Lambagiu – Promo oficial – DynamiteFighting.com
  12 November 2019 at 11:44 AM
  Lasa un raspuns

  […] Featured Tolea și Rambo, față în față pentru prima oară […]

 • Lasa un raspuns

  *

  *