Dynamite Fighting Show 3 la Craiova pe 14 decembrie

Cei mai buni luptători ai României vor fi prezenți în inima Olteniei

Cătălin Moroșanu își ia adio, pe 14 decembrie, la Sala Polivalentă din Craiova, de la fanii săi din Oltenia cu un meci spectaculos împotriva campionului Belgiei, Frederic Sinistra, într-o gală specială Dynamite Fighting Show.

După reușitele de la București și Piatra Neamț, caravana Dynamite Fighting Show se oprește pe 14 decembrie în cel mai mare oraș al Olteniei pentru a treia ediție din 2018, în turneul de retragere al lui Moroșanu.

Pe lângă duelul de main-event al lui Cătălin Moroșanu, nume precum Andrei Stoica, “Ciobănașul” Bogdan Năstase, Alex Filip, “Ghiaurul” Alexandru Radnev, Amansio Paraschiv, Adrian Mitu, Valentin Bordianu, Ciprian Șchiopu și Marius Tiță vor fi prezenți pe fight cardul galei. Copilul teribil al Craiovei, Ionuț Alin Iancu, promite la rândul său un meci de top pentru orașul său natal.

Marea surpriză pregătită de Dynamite Fighting Show este introducerea lui Mihai Nistor în gală, omul în care se pun toate speranțele boxului românesc pentru o medalie la Jocurile Olimpice. Nistor, care l-a făcut KO pe Anthony Joshua și deține un titlu mondial, va lupta într-un super fight internațional pe reguli de box în gala de la Craiova.

De asemenea, se va continua tradiția cu artele marțiale, iar fanii sporturilor de contact vor putea urmări, în premieră, pentru o gală televizată, un meci pe reguli de Brasilian Jiu Jitsu, între doi dintre campionii naționali.

Categorii
FeaturedKickboxing

Lasa un raspuns

*

*