Dynamite, lider de audiență pe televiziune

Debut spectaculos pentru Cătălin Moroșanu în calitate de promotor

Dynamite Fighting Show a fost lider de audiență, înregistrând un rating de 7.3 puncte și 29% share cu prima gală organizată joi seară în Sala Polivalentă din Capitală și transmisă în direct de Pro TV.

Cu aproximativ 4.300 de spectatori în tribune, una dintre cele mai bune prezențe la o gală de arte marțiale din România, gala Dynamite a fost lider și în ceea ce privește televiziunea.

Conform cifrelor oficiale, Pro TV a fost cea mai urmărită televiziune din România aseară, pe segmentul orar 23:24 – 00:05 cu gala Dynamite Fighting Show, înregistrând un rating de 7.3 și share 29% pentru publicul comercial (18-49). Practic, la unul din trei televizoare din segmentul comercial (Urban 18-49) se urmărea gala Dynamite Fighting Show.

Totodată, în minutul de aur, ratingul pe segmentul urban 18-49 a fost de 9.1, înregistrând un share de 40,2.

“Este o onoare și o mândrie pentru noi faptul că am reușit să înregistrăm cifre atât de bune pe televiziune, iar asta nu face decât să ne motiveze pe mine și echipa mea să continuăm să muncim pentru a ajunge la nivelul pe care tot publicul și-l dorește. Aș vrea pe această cale să le mulțumesc partenerilor care au fost alături de noi în acest început de aventură”, a declarat Cătălin Moroșanu la finalul evenimentului în care și-a făcut debutul de promotor.

Categorii
FeaturedNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*