Eroii Dynamite, sparring comun înainte de 5 iulie

Final de pregătire pentru sportivii galei Dynamite

Patru dintre sportivii care vor lupta în prima gală Dynamite Fighting Show, de pe 5 iulie, Cătălin Moroșanu, Benjamin Adegbuyi, Cristian Ristea și Alexandru Radnev s-au pregătit împreună în ultima zi antrenament înaintea evenimentului de la Sala Polivalentă.

Greii Dynamite au făcut reprize de sparring și au tras din greu la această ultimă ședință de pregătire, care s-a desfășurat la Academia Superkombat din Fundeni.

“A fost o perioadă de pregătire dură, mai ales această ultimă săptămână. Le mulțumesc tuturor băieților pentru că m-au ajutat atât la antrenamente din postura de coleg, cât și din postura de promotor”, a spus Cătălin la finalul antrenamentului.

Vineri dimineață, Cătălin a efectuat și un antrenament de condiționare fizică alături de colegii săi de la Scorpions Iași, Bogdan Năstase și Sebastian Cozmâncă.

Cătălin Moroșanu îl va înfrunta pe Freddy Kemayo în gala de debut a promoției Dynamite Fighting Show, care va avea loc pe 5 iulie la Sala Polivalentă din Capitală. Biletele sunt disponibile și la casele Sălii Polivalent, iar prețurile pornesc de la 20 de lei.

Categorii
Featured

Lasa un raspuns

*

*