Dynamite Fighting Show, noul stil de luptă!

Conceptul care oferă o nouă clasă sportului de contact

Dynamite Fighting Show (DFS) este un concept nou dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul, și își dorește să ofere publicului confruntări pe reguli K-1 între cei mai buni sportivi din România și Europa de kickboxing, MMA, BJJ, Muay Thai, Karate, Kyokushin și alte arte marțiale.

Dynamite Fighting Show readuce în prim plan confruntările epice din K-1, în carei cei mai iubiți luptători din lume, în special de la categoria grea, vin în România și se duelează în lupta pentru centura de campion.

Primele ediții ale Dynamite Fighting Show îl vor avea în prim plan pe cel mai iubit luptător român, Cătălin Moroșanu. Cu deja peste 30 de meciuri la cel mai înalt nivel pe toate meridianele lumii, Moroșanu își va întâlni, în sfârșit, acasă, în România, vechii rivali în confruntări epice în orașele importante ale României, dar și în cele mai importante zone europene cu populație românească. De asemenea, cei mai buni 30 de sportivi români și-au dat deja acordul acordul pentru a lupta în Dynamite Fighting Show începând cu sezonul 2018.

Astfel, după mai bine de un deceniu, cei mai buni dintre cei buni vor lupta din nou sub același brand și se vor confrunta în meciuri directe, cu premii spectaculoase, pentru a stabili noii campioni în evenimente care se desfășoară în săli de minim 4.000 de locuri.

Galele Dynamite Fighting Show sunt organizate în parteneriat cu Pro TV, care asigură promovarea masivă a evenimentelor printr-un plan media amplu. De asemenea, datorită faptului că în gale sunt implicați sportivi foarte cunoscuți în spațiu public, celelalte televiziuni vor difuza săptămânal reportaje cu luptătorii prezenți în gale.

Fiecare gală se va desfășura pe durata a patru ore, cu un total de 10 meciuri, toate urmând să fie pe reguli K-1. Evenimentele vor fi însoțite, în prealabil, de o serie de 5 episoade de jumătate de oră, care vor fi difuzate la tv și în social media, care vor prezenta amănunte neștiute din viața sportivilor, dar și dueluri față în față între aceștia în turnee de promovare.

Categorii
FeaturedNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*