Dynamite Fighting Show Piatra Neamț, un succes total

Evenimentul a fost lider de audiență pe televiziune

Dynamite Fighting Show, conceptul lansat de Cătălin Moroşanu în acest an, a devenit un fenomen după numai două ediţii. Gala Bătălia Moldovei, găzduită de Piatra Neamţ, a înregistrat cifre record atât în sală, cât şi pe audienţele de televiziune.

Evenimentul a fost sold out cu 48 de ore înainte de primul gong, iar peste 4.500 de spectatori au umplut până la refuz Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, cea mai mare din Nord Estul Moldovei. Conform cifrelor oferite de platforma bilete.ro, spectatori din 28 de județe au fost prezenți la eveniment.

Mai mult, pentru a oferi o șansă și celor care au sosit în seara galei la sală, a fost montat un ecran uriaş în faţa sălii, acolo unde sute de spectatori au urmărit desfăşurarea celor 13 confruntări.

Pe televiziune, Dynamite a fost lider incontestabil în intervalul în care Pro TV a transmis meciurile Andrei Stoica vs Sazan Memedi şi Cătălin Moroşanu vs Mehmet Ozer. Audienţa medie pentru publicul comercial a fost de 7.3, cu un share de 30.8%, ceea ce rezultă că unul din trei televizoare, deschise în acel interval orar în România, urmăreau gala Dynamite de pe Pro TV. În minutul de aur, ratingul a urcat până la un rating de 8.9.

Gala de la Piatra Neamţ a fost una atipică, sportivii luptând la categoria open, o iniţiativă unică până acum la galele televizate din România. Pe lângă duelurile pe reguli K1, evenimentul a mai găzduit o confruntare pe reguli kyokushin, iar o alta pe taekwondo.

La finalul galei, Cătălin Moroşanu a anunţat că următorul eveniment va avea loc pe 15 decembrie.

Categorii
FeaturedKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*

Articole similare