Sebastian Cozmâncă
14 - 3 - 0
Romania
Data nasterii
2-2-1992
Varsta
28 years
Clasa
Grea
Oras
Dorohoi
Promotie
Greutate
96 kg
Inaltime
185 cm
Victorii
14
Infrangeri
3
Egaluri
0

Sebastian Cozmâncă și-a făcut debutul în kickboxingul mare cu stil în 2015, la Superkombat, atunci când l-a făcut KO pe mult mai experimentatul Cosmin Ionescu. Câteva luni mai târziu, sportivul originar din Botoșani, dar care se antrenează la Scorpions Iași obținea un nou succes notabil, la FFC, în Atena, când, invitat cu numai o zi înainte de confruntare, îl învingea pe Miroslav Cikotic, un sportiv cu 20 de kilograme mai greu și cu peste 30 de meciuri.

Avântul său a continuat și în vara lui 2016 a acceptat să îl înlocuiască pe Cătălin Moroșanu pentru o confruntare cu turcul Murat Aygun. A reușit un meci de excepție și experiența adversarului și-a spus însă cuvântul, impunându-se la extra round.

Duelul a însemnat de fapt doar începutul unei viitoare cariere spectaculoase pentru Sebastian Cozmâncă. Din 2016, acesta a înregistrat victorie după victorie, iar la debutul în Dynamite Fighting Show, contra germanului Gordon Haupt, un luptător cu background în Glory, Cozmâncă are 5 victorii consecutive.

Istoria luptatorului

Lasa un raspuns

*

*

Grea