Daniel Corbeanu
Hiena
33 - 12 - 1
Romania
Oras
Timisoara
Promotie
Greutate
67 kg
Inaltime
170 cm
Victorii
33
Infrangeri
12
Egaluri
1

Originar dintr-un sat de lângă Timișoara, Daniel Corbeanu a început sportul de contact prin artele marțiale tradiționale, iar abia la 20 de ani a făcut trecerea spre kickboxing, atunci când a început să lucreze cu fostul pugilist Miki Viel.

De atunci, sub comanda acestuia, Corbeanu a reușit să își creeze o reputație la categoriile welter și mijlocie, fiind considerat unul dintre cel mai bine cotați sportivi din Estul Europei.

Cea mai prolifică perioadă din cariera acestuia a fost în sezonul 2017, atunci când a luptat doar în China, obținând victorii pe linie în promoția Faith Fight, care l-a declarat luptătorul anului. Printre cei care au pierdut în fața lui Corbeanu se numără și Qinghao Meng, luptător din Glory, pe care l-a făcut KO în prima rundă.

Timișoreanul și-a făcut debutul în Dynamite în decembrie 2018, în DFS3, de la Craiova, când l-a învins la puncte pe Călin Petrișor. Ulterior, a pierdut, cu câteva secunde înainte de final, în fața lui Andrei Pisari, iar ulterior l-a învins clar pe Rayko Levițchi în Bătălia Moldovei 2.

 

Istoria luptatorului

Lasa un raspuns

*

*

Featherweight