Despre

Dynamite Fighting Show (DFS) este un concept nou dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul, și își dorește să ofere publicului confruntări pe reguli K-1 între cei mai buni sportivi din România și Europa de kickboxing, MMA, BJJ, Muay Thai, Karate, Kyokushin și alte arte marțiale.

Dynamite Fighting Show readuce în prim plan confruntările epice din K-1, în carei cei mai iubiți luptători din lume, în special de la categoria grea, vin în România și se duelează în lupta pentru centura de campion.

Primele ediții ale Dynamite Fighting Show l-au avut în prim plan pe cel mai iubit luptător român, Cătălin Moroșanu.

Cu deja peste 30 de meciuri la cel mai înalt nivel pe toate meridianele lumii, Moroșanu și-a întâlnit acasă, în România, vechii rivali în confruntări epice în orașele importante ale României, dar și în cele mai importante zone europene cu populație românească. De asemenea, peste 50 de sportivi din toată România au luptat în primele trei ediții. Andrei Stoica, Mihai Nistor, Benjamin Adegbuyi, Ion Pascu, Amansio Paraschiv și mulți alții au fost parte din primul sezon al Dynamite Fighting Show.

Astfel, după mai bine de un deceniu, cei mai buni dintre cei buni vor lupta din nou sub același brand și se vor confrunta în meciuri directe, cu premii spectaculoase, pentru a stabili noii campioni în evenimente care se desfășoară în săli de minim 4.000 de locuri.

Galele Dynamite Fighting Show sunt organizate în parteneriat cu Pro TV, care asigură promovarea masivă a evenimentelor printr-un plan media amplu.

De asemenea, datorită faptului că în gale sunt implicați sportivi foarte cunoscuți în spațiu public, celelalte televiziuni difuzează săptămânal reportaje cu luptătorii prezenți în gale, oferind o promovare main-stream pentru fenomen.

Fiecare gală se va desfășura pe durata a patru ore, cu un total de 10 meciuri, în cadrul galei fiind inserate și meciuri din arte marțiale tradiționale precum kyokushin sau taekwondo, dar și box.

Evenimentele sunt însoțite, în prealabil, de o serie de 5 episoade de jumătate de oră, care vor fi difuzate la tv și în social media, care vor prezenta amănunte neștiute din viața sportivilor, dar și dueluri față în față între aceștia în turnee de promovare.

De asemenea, Dynamite Fighting Show vine cu o nouă viziune asupra promovării evenimentelor din sporturile de contact.

Dynamite Fighting Show, lider autoritar de audiență

În primele 6 ediții organizate în sezoanele 2018 și 2019, Dynamite Fighting Show a reușit să devină lider general de audiență în sporturile de contact din România, iar în intervalul în care evenimentul a fost difuzat de Pro TV a fost lider general de audiență la nivel național.

Recordul de share pe partea de televiziune s-a înregistrat la Bătălia Moldovei de la Piatra Neamț, cu un procent de 30,8%, în timp ce la meciul revanșa dintre Cătălin Moroșanu și Freddy Kemayo s-a înregistrat un share de 40.8% în minutul de aur.

Totodată, în timpul transmisiunilor de pe Pro X, Dynamite Fighting Show a avut o clasare constantă în Top 10 cele mai urmărite programe în intervelul 20:00 – 24:00.