PROMO: Eduard Gafencu, pregătit de debutul în DFS

Clipul de promovare a fost filmat cu sprijinul Centrulului Municipal de Cultură Arad și Palatul Cultural Arad

Eduard “The Blitz” Gafencu va debuta în Dynamite Fighting Show pe 5 martie chiar în orașul său natal, Arad, în prima gală a anului 2020.

Cu 14 victorii la activ în carieră, dintre care 10 prin KO, Gafencu este recunoscut ca unul dintre starurile în devenire ale kickboxingului românesc.

Gafencu va lupta la categoria semigrea (-81 kg), aceeași la care s-a consacrat. În ultimii doi ani, atunci când a trecut la profesionism, acesta a cucerit titlul la două divizii în Colosseum.

Printre cei care s-au recunoscut învinși în fața lui se numără Adelin Mihăilă, Adrian Cibu, Flavius Boiciuc, Thomas Doeve și Ekrem Doruk. A primit de trei ori titlul de “Luptătorul Serii”.

Pe 5 martie, Gafencu va lupta în co main eventul galei David vs Goliat de la Arad, urmând să se dueleze cu Benjamin Masudi, un belgian cu origini congoleze care se antrenează la puternica sală olandeză Hemmers Gym alături de nume precum Errol Zimmerman și Jamal Ben Saddik.

Anunțul privind debutul lui Eduard Gafencu este marcat printr-un clip inedit de promovare, filmat la unul dintre cele mai cunoscute monumente istorice ale Aradului, Palatul Cultural.

Ridicat între anii 1911-1913, după planurile arhitectului arădean Lajos Szantay, Palatul Cultural prezintă o îmbinare de stiluri: neoclasic (fațada), corintic (coloanele care sprijină frontonul fațadei), stilul Renașterii italiene (aripile laterale), cel de inspirație gotică (elemente ale castelului huniazilor, prezente în partea dinspre parc a clădirii).

Renovat de curând de Primăria Municipiului Arad, Palatul Cultural adăpostește sediile Muzeului Județean și ale Filarmonicii de Stat.

Categorii
KickboxingMEDIANOUTATI

Lasa un raspuns

*

*

Articole similare