Zimbru Premium se alătură Dynamite Fighting Show

Zimbru este unul dintre cele mai cunoscute branduri de bere ale Moldovei

Începând de astăzi, Zimbru Premium este berea oficială a Dynamite Fighting Show.

Dynamite Fighting Show anunță, cu mândrie, că unul dintre simbolurile berii originare din Moldova, Zimbru Premium, se alătură circuitului începând cu evenimentul de pe 21 noiembrie de la Iași.

Sportivii din zona Moldovei care vor lupta pe 21 noiembrie la Iași.

Anunțul a fost făcut oficial în cadrul conferinței de presă, organizate la Hotel Zimbru din Iași, care i-a pus în premieră, față în față, pe Tolea Ciumac și Florin “Rambo” Lambagiu. Cei doi vor lupta în main eventul galei David vs Goliat de la Sala Polivalentă.

Cătălin Moroșanu a anunțat ultimele detalii ale galei David vs Goliat.

“Sunt bucuros că încă un brand 100% românesc, așa cum e în cazul de față berea Zimbru, devine partener al Dynamite Fighting Show. Am descoperit în Vasile Ciobanu un om pasionat de sport și de susținere a valorilor românești. Zimbru și Dynamite au și un lucru extrem de important în comun. Deși fabrica e la Onești acum, Zimbru își are originile în Iași, la fel ca promoția noastră. Suntem onorați să promovăm un brand istoric în galele noastre”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Gala Dynamite Fighting Show “David vs Goliat” va avea loc pe 21 noiembrie, la Sala Polivalentă din Iași. În total, vor avea loc 10 meciuri, dintre care 8 pe reguli de kickboxing și două pe reguli de MMA.

Categorii
NOUTATI

Lasa un raspuns

*

*

Articole similare