Meciul serii va fi premiat de Lebăda Luxury Resort and Spa

Cel mai spectaculos luptător va avea parte de un sejur all inclusive în Delta Dunării

Câștigătorul celui mai frumos meci al serii în gala Dynamite Fighting Show IV de pe 6 iunie va fi răsplătit cu un sejur de două persoane în singurul complex de 5 stele din Delta Dunării, Lebăda Luxury Resort and Spa.

Începând cu evenimentul de la Cluj-Napoca, Lebăda Luxury Resort and Spa se alătură Dynamite Fighting Show pentru sezonul 2019. Astfel, la finalul fiecărei gale, o comisie formată din specialiști va decide cea mai spectaculoasă confruntare a serii, iar învingătorul acestei va fi răsplătit cu un sejur all inclusive în Delta Dunării.

“Din momentul în care am început și cariera de promotor, primul meu gând a fost ca sportivii din Dynamite să fie motivați atunci când intră în ring. Vrem să le oferim toate condițiile, să răsplătim performanța, iar această vacanță all inclusive la cea mai frumoasă destinație din Delta Dunării va fi motivantă pentru fiecare dintre ei”, a declarat Cătălin Moroșanu, promotorul Dynamite Fighting Show.

“Am fost la Lebăda imediat după încheierea proiectului Ferma și nu am decât cuvinte de laudă. Pe lângă peisajele absolut fabuloase din Delta Dunării, Lebăda este locul perfect pentru relaxare, redefinește standardele unei vacanțe. M-a ajutat enorm să îmi reîncarc bateriile înaintea meciului de pe 6 iunie”, a mai spus Moroșanu.

Singurul complex de 5 stele din Rezervația Naturală Delta Dunării, Lebăda Luxury Resort and SPA poate caza până la 400 de oaspeți simultan, în 140 de camera sigle, duble și apartamente. Camerele sunt spațioase, cu dimensiuni între 18 și 36 mp, iar apartamentele pot ajunge chiar și la 110 mp.

Toate unitatile de cazare din cadrul ebăda Luxury Resort and SPA au un design deosebit, cu inserții naturale, complimentând și contopindu-se cu peisajul natural în care este poziționat resortul, fiind dotate la standard de 4 și 5 stele. Băile proprii sunt spațioase, iar camerele aerisite ascund intimitatea unui pat relaxant, confortabil, udat de lumina naturală care patrunde indiscret prin ferestrele largi ale încăperii.

Toți oaspetii de la ebăda Luxury Resort and SPA au acces la piscina cu apa sarată, la centrul SPA, la jacuzzi și cele 2 saune, cât și la cele 3 restaurante internationale cu bucătarie fină care complimentează orice cerință gastronomică. De altfel, iubitorii de mișcare și aventură au la dispoziție un teren multifuncțional cu gazon artificial și nocturnă, ambarcațiuni de croazieră și explorare a Deltei Dunării, dar și seri tematice cu muzică autentică a locului și nu numai.

Categorii
KickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*

Articole similare