Turneu piramidal pe 6 iunie. Prezentarea celor patru

Câștigătorul va primi 5.000 de euro și titlul de challenger obligatoriu la centura europeană

Dynamite Fighting Show va organiza, în premieră, în cadrul galei de la Cluj Napoca, de pe 6 iunie, un turneu piramidal, la categoria semigrea, iar învingătorul va pleca acasă cu un cec în valoare de 5.000 de euro, dar și cu șansa de a deveni campion european la finalul acestui an.

După ce în 2018 au fost organizate doar super fight-uri, atât pe reguli de kickboxing, cât și de box profesionist, box olimpic, taekwondo, kyokushin și BJJ, Dynamite Fighting Show propune pentru prima gală din acest an și un turneu piramidal de 4. Categoria aleasă pentru 6 iunie este semigrea, în limitele a 80 de kilograme.

Cei patru sportivi care vor lupta pentru marele premiu sunt Claudiu Bădoi, Florin Lambagiu, Mădălin Mogoș și Flavius Boiciuc. Doar unul dintre aceștia va deveni challenger obligatoriu pentru centura europeană la kickboxing.

„Am ales patru sportivi care au reușit să demonstreze de-a lungul timpului că pot lupta la orice nivel competițional. Drept dovadă, săptămâna trecută, în China, Lambagiu a luptat de la egal la egal cu marele Artur Kyshenko. Cred că șansele sunt egale pentru fiecare dintre cei patru, deși la prima vedere, Claudiu Bădoi are cea mai mare experiență, fiind campion atât în Tatneft, cât și în Kunlun”, a declarat Alin Huiu, managerul Dynamite Fighting Show.

PREZENTAREA CELOR PATRU:

Claudiu Bădoi (28 de ani) – Originar din județul Teleorman, Bădoi s-a format ca sportiv la Respect Gym, iar de aproape doi ani conduce propria sală denumită după numele său de ring, Prince Gym în București. Deși este obișnuit să lupte la categorii de greutate inferioare, făcând o carieră excepțională la mijlocie, Bădoi a luptat la finalul anul trecut, în Tatneft, la semigrea, unde l-a făcut KO pe francezul Aydin Tuncay. „Prințul” are 1,75 metri, iar în carieră a înregistrat 59 de victorii și doar 6 înfrângeri.

Mădălin Mogoș (25 de ani) – Fost coleg cu Bădoi la Respect Gym, Mogoș se antrenează în prezent sub comanda lui Andrei Mircea la Stoica Brothers Fight Academy și are deja în palmares un turneu de patru câștigat, în 2017, la WMF. Mogoș (1,84 m, 12 victorii – 5 înfrângeri) rămâne în istoria Dynamite ca fiind primul învingător în cadrul unei gale, luptând chiar în deschiderea primului eveniment de anul trecut de la București.

Florin Lambagiu (22 de ani) – Cunoscut pentru stilul său extrem de ofensiv, Lambagiu vine după un meci istoric împotriva lui Artur Kyshenko în China, încheiat la egalitate. Sportivul de la Scorpions Iași poate oscila cu greutatea sa, putând lupta de la categoria mijlocie și până la cruiser. Cu 8 victorii, două remize și două înfrângeri în cariera sa de kickboxing, cel poreclit Rambo (1.78 m) a debutat deja în Dynamite, reușind meciul serii la Piatra Neamț împotriva lui Alexandru Radnev.

Flavius Boiciuc (29 de ani) – Cunoscut pentru stilul vegan pe care îl promovează, Boiciuc este poreclit the The Ronin, în traducere liberă un samurai independent, și are deja o experiență vastă în kickboxing. Cu victorii în fața unor sportivi precum Cristian Ristea, Florin Lambagiu sau Daniel Lazăr, sportivul originar din Deva are în total 27 de succese și doar 7 înfrângeri.

Gala de pe 6 iunie va avea loc la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj Napoca de la ora 20:00. Prima parte a evenimentului va fi transmisă în direct de Pro X, iar meciurile cap de afiș vor fi difuzate în direct de Pro TV. În main-event, Cătălin Moroșanu îl va întâlni pe Daniel Sam într-un meci revanșă, iar Benny Adegbuyi va lupta în al patrulea său meci de box profesionist din carieră.

Biletele sunt disponibile pe platforma bilete.ro, dar și fizic direct din magazinele Inmedio și sediile Poștei Române semnalizate cu bilete.ro

Categorii
FeaturedNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*

Articole similare