Gala Bătălia Moldovei este sold out

Evenimentul va fi în direct pe Pro X și Pro TV

A doua ediție a conceptului Dynamite Fighting Show se va desfășura cu casa închisă, ultimele bilete disponibile epuizându-se în cursul zilei de joi, cu 24 de ore înainte de primul gong.

Astfel, peste 4.500 de spectatori sunt așteptați vineri seară la Sala Polivalentă din Piatra Neamț pentru a urmări cele 13 meciuri de pe fight cardul galei. Începând cu ora 19:20 vor fi programate două meciuri de undercard: Vasile Amariței vs Robert Hodea și Nicoleta Hortolomei și Roxana Mircea. Ulterior, de la ora 20:00, vor începe meciurile de pe fight cardul principal.

Conform raportului statistic primit de la platforma bilete.ro, fani din 28 de județe și-au achiziționat bilete pentru eveniment. De altfel, 60% din totalul biletelor au ajuns la fani din afara județului Neamț, cele mai multe în Iași și București.

Accesul publicului se va face începând cu ora 18:30, iar spectatorii sunt rugați să respecte locul indicat pe bilet pentru o fluidizare a evenimentului.

Pentru cei care nu au apucat să își achiziționeze un bilet, evenimentul va fi transmis în direct de Pro X de la ora 20:00, iar de la ora 23:15 transmisiunea va fi mutată pe Pro TV.

Categorii
DiverseFeaturedKickboxing

Lasa un raspuns

*

*

Articole similare