Radnev vs Lambagiu, oficial în Dynamite Fighting Show II

Cei doi se vor duela pe 19 octombrie la Piatra Neamț

Alexandru “Ghiaurul” Radnev și Florin “Rambo” Lambagiu promit un duel de foc pe 19 octombrie în a doua ediție a Dynamite Fighting Show, care va avea loc la Sala Polivalentă din Piatra Neamț.

Doi brawleri, cu un stil agresiv în ring, Radnev și Lambagiu sunt cunoscuți pentru faptul că în fiecare meci caută să își facă adversarul KO încă din prima repriză.

Radnev (36 de ani) a obținut 6 victorii din tot atâtea posibile, dintre care 4 înainte de limită. Poreclit Ghiaurul, bucureșteanul și-a făcut debutul în Dynamite în luna iulie, atunci când s-a impus prin KO tehnic, în extra round, în fața lui Raul Manoilă.

De partea cealaltă, Lambagiu (22 de ani), poreclit Rambo datorită intrării sale în costum de camuflaj, are 8 victorii și o înfrângere. Anul trecut, acesta a cucerit centura Colosseum după ce l-a învins pe Mirel Drăgan prin KO în prima repriză.

Originar din comuna ieșeană Scânteia, Rambo este recunoscut și pentru faptul că luptă la aproape toate categoriile de greutate, începând de la cea mijlocie și până la categoria grea. Totodată, pe lângă K-1, acesta are deja titluri la MMA și Sambo.

“Stilul lor este pe placul publicului, sunt doi sportivi agresivi, care nu fac pasul înapoi atunci când vine vorba de luptă. Va fi interesant de urmărit acest duel”, a declarat Cătălin Moroșanu, promotorul Dynamite Fighting Show.

Gala Dynamite Fighting Show II va avea loc pe 19 octombrie, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț. În main event, Cătălin Moroșanu se va duela cu “Sultanul” Mehmet Ozer, în timp ce în co main-event, Andrei Stoica va da piept cu Kimbo al Albaniei, Sazan Memedi. La Piatra Neamț va fi pusă în joc și prima centură Dynamite, în ring urmând să se înfrunte Valentin Bordianu și Sebastian Cozmâncă.

Biletele pentru gala Dynamite Fighting Show II sunt disponibile pe www.bilete.ro, dar și în rețeaua magazinelor InMedio și sediile Poștei Române semnalizate cu bilete.ro

Categorii
DiverseKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*

Articole similare