Sebastian Cozmâncă vs Valentin Bordianu pentru titlul Dynamite

E prima centură Dynamite pusă în joc

Cei doi s-au întâlnit în Cetatea Neamțului pentru o primă confruntare.

Sebastian Cozmâncă și Valentin Bordianu se vor duela, pe 19 octombrie, la Piatra Neamț, pentru titlul Dynamite, într-unul dintre cele mai așteptate meciuri ale kickboxingului românesc.

Pe lângă duelurile în care vor fi implicați Cătălin Moroșanu și Andrei Stoica, a doua gală Dynamite Fighting Show va găzdui un al treilea cap de afiș între doi dintre cel mai bine cotați luptători români la categoria grea.

Sebastian Cozmâncă (26 de ani) este neînvins din iulie 2016, perioadă în care a obținut 6 victorii la rând, dintre care ultimele 4 au fost reușite prin KO.

Cozmâncă a debutat în Dynamite cu o victorie rapidă prin KO.

Precedentul succes a fost înregistrat chiar la Dynamite, acolo unde l-a făcut KO în prima rundă pe “Barbarul German” Gordon Haupt.

În 2016, Cozmâncă, al cărui palmares înregistrează 13 victorii, dintre care 7 înainte de limită, și 3 eșecuri, a fost ales de Pro TV pentru cel mai spectaculos  KO al anului contra lui Damian Garcia.

De cealaltă parte, Valentin Bordianu (30 de ani) a obținut anul acesta o victorie senzațională pentru kickboxingul românesc. L-a învins, chiar la Moscova, pe legendarul “Scorpion Roșu” Alexey Ignashov.

Valentin Bordianu l-a învins anul acesta pe legendarul Alexey Ignashov.

Omul care i-a păzit spatele lui Mike Tyson, cât timp acesta a vizitat România, Bordianu a disputat 18 meciuri la profesioniști, câștigând 13, dintre care 8 prin KO, și a pierdut de 5 ori. La amatori, cel poreclit Pistolarul, a câștigat trei titluri de campion național.

“Sunt bucuros că anunț că Bordianu și Cozmâncă vor lupta pentru primul titlu Dynamite. Le urez succes celor doi sportivi și le doresc să facă un meci mare, așa cum așteaptă toată lumea”, a declarat Cătălin Moroșanu, promotorul Dynamite Fighting Show.

Biletele pentru gala Dynamite Fighting Show de la Piatra Neamț sunt disponibile pe www.bilete.ro. În main event, Cătălin Moroșanu se va duela cu “Sultanul” Mehmet Ozer.

Categorii
FeaturedKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*

Articole similare