Bine ai venit, Valentin Bordianu!

"Pistolarul" își va face debutul pe 19 octombrie

Bordianu l-a învins pe legendarul Ignashov la Moscova.

Valentin Bordianu, triplu campion național de kickboxing, a parafat astăzi un acord cu Dynamite Fighting Show și își va face debutul în promoție pe 19 octombrie în cadrul galei de la Sala Polivalentă din Piatra Neamț.

În vârstă de 30 de ani, Bordianu are 1,93 metri și cântărește 110 kilograme, iar de-a lungul carierei a disputat 18 de meciuri și a câștigat 13, dintre care 8 prin KO.

Cel mai mare succes al carierei a fost înregistrat chiar în acest an. Poreclit Pistolarul, luptătorul român a reușit să îl învingă, chiar la Moscova, pe legendarul “Scorpion Roșu” Alexey Ignashov.

Bordianu este antrenat la Superkombat Academy România sub comanda lui Cezar Gheorghe și Leonard Doroftei. Este cunoscut publicului larg și după ce în umră cu un an a fost bodyguardul personal al lui Mike Tyson în timpul vizitei fostului campion mondial la box în România.

“Pentru mine este o provocare să lupt la cel mai înalt nivel, să îmi depășesc de fiecare dată limitele. Sunt un luptător prin definiție și abia aștept să urc în ringul Dynamite”, a spus Bordianu.

Promotorul Cătălin Moroșanu este la rândul său impresionat de calitățile colosului din București: “Valentin Bordianu este unul dintre greii români din noua generație care a impresionat, iar victoria cu Ignashov nu cred că este întâmplătoare. Am încredere că va aduce plusul de valoare pe care ni-l dorim de la fiecare sportiv din Dynamite Fighting Show.”

Detaliile despre meciul pe care Valentin Bordianu îl va avea în cadrul galei de pe 19 octombrie vor fi anunțate în cel mai scurt timp. Biletele pentru evenimentul Dynamite Fighting Show sunt disponibile pe www.bilete.ro

De pe fight cardul galei nu vor lipsi Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Sebastian Cozmâncă, Bogdan Năstase, Alexandru Radnev sau Florin “Rambo” Lampagiu. Totodată, au fost incluse două confruntări de arte marțiale, taekwondo și kyokushin.

Categorii
KickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*

Articole similare