Statistica meciului Moroșanu vs Kemayo

Cei doi și-au aruncat nu mai puțin de 480 de lovituri în cele 9 minute!

Cătălin Moroșanu și Freddy Kemayo au reușit să ofere un număr de lovituri greu de egalat de vreun meci la categoria grea în confruntările pe reguli K-1. În fața a peste 4.300 de spectatori prezenți la gala Dynamite Fighting Show, cei doi și-au împărțit nu mai puțin de 480 de lovituri în cele 9 minute ale duelului istoric, aproape o lovitură la fiecare secundă!

Statistica întâlnirii a confirmat ceea ce au văzut și milioanele de telespectatori din fața televizoarelor. Moroșanu a aruncat 300 de lovituri în cele 3 reprize, în timp ce Kemayo a replicat cu un total de 180 de lovituri de braț și picior.

“Moartea din Carpați” a avut 101 lovituri în prima repriză, 96 în cea de-a doua și 103 în runda cu numărul 3, dominând din acest punct de vedere întâlnirea cu “coșmarul de la Amsterdam” Kemayo.

În primele 3 minute ale meciului, Moroșanu a avut un procentaj de 51% de lovituri de braț care s-au punctat și de 85% în ceea ce privește loviturile de picior, asta în timp ce Kemayo a avut 29% la loviturile de brațe și de 41% la cele de picior.

Nici în repriza a doua, pe care arbitrii-judecători au dat-o în favoarea francezului, lucrurile nu s-au schimbat masiv, Kemayo impresionând doar prin loviturile de picior. Din cele 22 aruncate, 10 și-au atins ținta, în special cele înalte, în timp ce la brațe, procentajul său a fost de doar 27%. Obosit, Moroșanu a preferat să puncte în special pe brațe, cu un punctaj de 31% (29 din cele 93 și-au atins ținta).

În decisiv, Moroșanu a lovit exclusiv cu brațele, 34 din cele 103 aruncate atingându-și ținta. În schimb, Kemayo a punctat de 7 ori pe brațe și de 9 ori cu picioarele.

Moroșanu a fost declarat învingător cu 29-28, obținând a doua victorie din cele trei confruntări din istorie cu Freddy Kemayo.

 

                 STATISTICĂ OFICIALĂ

MOROȘANU vs KEMAYO
Lovituri aruncate:                          300  vs 180
Lovituri de braț aruncate:            283   vs 111
Lovituri de brațe punctabile:      107    vs 26
Lovituri de picior aruncate:         17       vs 69
Lovituri de picior punctabile:      16      vs 29

Categorii
DiverseKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*

Articole similare