Ion Pascu a acceptat provocarea lui Moroșanu

Bombardierul va lupta pe reguli de K-1 la Sala Polivalentă

Cel mai bine cotat luptător român de MMA al momentului, Ion Pascu, a acceptat provocarea lui Cătălin Moroșanu de a lupta în gala Dynamite Fighting Show pe reguli K-1, iar pe 5 iulie, la București, “Bombardierul” va disputa primul său astfel de meci după o lungă perioadă în care s-a concentrat exclusiv pe confruntările din cușcă.

Ion Pascu (36 de ani) este challenger obligatoriu la centura BAMMA (una dintre cele mai puternice promoții de MMA din Europa) și își așteaptă adversarul pentru duelul care va avea loc cel mai probabil în octombrie.

“Sincer, o lăsasem mai moale cu antrenamentele și mă gândeam la o scurtă vacanță, dar când am primit telefon dacă accept să lupt pe K-1 în gala lui Moroșanu, am zis da instant. E o provocare pentru mine, iar faptul că voi lupta acasă, în București, înseamnă cu atât mai mult”, a spus Ion Pascu pentru Libertatea.ro.

Bombardierul va da piept în gala de la Sala Polivalentă cu Mad Max Zaplîtni într-o confruntare la categoria semigrea. În această lună, românul s-a antrenat exclusiv pe reguli de stand up și chiar a făcut sparring cu Cătălin Moroșanu pentru a putea fi în cea mai bună formă. În kickboxing, Ion Pascu a înregistrat 11 victorii și o singură înfrângere, ultimul său meci fiind în 2014, când a reușit un KO brutal în cadrul unei conferuntări care a avut loc în Anglia.

Prețul biletelor pentru gala Dynamite Fighting Show începe de la 20 de lei și sunt disponibile pe www.eventim.ro și www.bilete.ro De asemenea, le găsiți în magazinele Inmedio, Germanos, Orange, Telekom, Carrefour, Diverta, Humanitas, Poșta Română (sedii semnalizate Bilete.ro) și Benzinăriile OMV.

Categorii
Kickboxing

Lasa un raspuns

*

*

Articole similare